Програми для Бізнес Імміграції в Австралію - Козак та партнери
Заява на імміграцію

Програми для Бізнес Імміграції в Австралію

Програми для Бізнес Імміграції в Австралію

Якщо ви є успішним бізнесменом або інвестором, який шукає нових можливостей для імміграції тоді Програма для Бізнес Імміграції в Австралію може бути якраз тим, що ви шукаєте! Програма для Бізнес Імміграції в Австралію є підвидом Заяви на Імміграційний Відбір в Австраію за досвідом.

Віза для бізнес інновацій та інвестицій (Тимчасова) (Підклас 188)

Візу такого підкласу можна отримати виключно через запрошення. Успішні кандидати отримають її на 4 роки. Для цього, щоб бути запрошеним на подання та оформлення заяви, заявники повинні спочатку надати Висловлення зацікавлення (EOI), через Заяву відбору за досвідом до Австралії. У Висловленні слід вказати чи претендент зацікавлений в потоці бізнес інвестицій одного або всіх штатів і територій. На цій стадії не потрібно ніяких інших документів.

Вимоги:

  • Оформити Висловлення інтересу до Австралії (EOI);
  • Мати номінацію від уряду, території або штату;
  • Мати менше ніж 55 років;
  • Мати успішний бізнес та інвестиційні можливості;
  • Володіти (для бізнес класу) загальними активами не менше 800 000 AUD, які були одержані на законних підставах і які мають бути доставлені законно протягом 2 років щодо пропонованої візи або дозволу на роботу;
  • Володіти (для бізнес класу) загальними річними оборотами не менше AUD500 000 протягом 2 з 4 фінансових років, без затримки, до запрошення;
  • Мати (для класу інвесторів) загальні активи не менше ніж AUD2.25 мільйони за два фінансові роки без затримки, попередньо до відповідного запрошення на подачу;
  • Мати (для класу інвесторів) доказ загальної успішності відповідної інвестиції або ліцензійної бізнес діяльності без участі незаконних акцій;
  • Набрати мінімум 65 балів.

Віза бізнес таланту (міграційна) (Підклас 132)

Від кандидатів очікується заповнення Висловлення інтересу до Австралії (EOI), Віза бізнес таланту (постійна) (підвид 132) можлива лише у випадку запрошення.

Вимоги:

  • Оформити Висловлення інтересу до Австралії (EOI);
  • Мати номінацію від території або штату;
  • мати менше ніж 55 років;
  • Володіти особистими/і бізнес ресурсами на AUD 1.5 мільйона;
  • Мінімум AUD 400 000 чистого капіталу в бізнесу;
  • Мати повний оборот бізнесу - AUD 3 мільйони

Або потік підприємців венчурного капіталу

  • Мати не менше AUD 1 мільйона акціонування від компанії венчурного капіталу з Австралії на високооцінювальну бізнес ідею.

Звертайтеся до нас за додатковою інформацією щодо Програми для відбору за досвідом працівників до Австралії і отримайте безкоштовну імміграційну оцінку!

Свіжі новини

Симфонічні перлини відня Inso

Симфонічні перлини Відня: INSO

Козак та Партнери з гордістю спонсорує концерт “Симфонічні перлини Відня“, що  представляє симфонічний оркестр INSO.
Свій шлях

Свій шлях кожен обирає сам

Свій шлях кожен обирає сам Оберіть свій, правильний шлях, коли вирішили отримати громадянство іншої країни.