Імміграція в Австралію - Козак та партнери
Заява на імміграцію

Імміграція в Австралію

Імміграція в Австралію

Подача для імміграційного відбору за кваліфікацією в Австралію

Програма імміграційного відбору за кваліфікацією в Австралію – це онлайн сервіс, що проводиться Департаментом з питань Громадянства та Імміграції (DIAC). Для подачі по програмі відбору за кваліфікацією, заявник повинен заповнити Висловлення Інтересів (EOI). Підгрунтям програми відбору за кваліфікацією в Австралію, є допомога економіці країни шляхом запрошення кандидатів-іммігрантів зі спеціальними навиками, щоб заповнити відкриті вакансії в певних регіонах країни. Канберра є одним з найпопулярніших міст, які підтримуються даною програмою.

Як працює відбір за кваліфікацією?

Відбір за кваліфікацією – це онлайн служба, яка надає кваліфікованим працівникам та власникам бізнесу можливість іммігрувати до Австралії. Слід подати Висловлення Інтересу (EOI) для визначення можливості кандидата пройти кваліфікацію по програмі. Після оцінки EOI, успішні кандидати будуть номінуватися на імміграційні візи за професійними навиками самими роботодавцями або певними державними чиновниками штату/території. Відбір за кваліфікацією можна поділити на дві категорії: професійні (кваліфіковані, досвідчені) працівники та іммігранти-бізнесмени.

Типи австралійської Візи за Навиками

Незалежна Віза за навиками (Підвид 189)

Дозвіл/віза (передбачається) для досвідчених/кваліфікованих закордонних професіоналів і профільних спеціалістів у яких немає спонсорства. Особа, яка має (Підвид 189) імміграційну візу може проживати і працювати на постійній основі в будь-якій частині країни. Також при подачі на візу, можуть прийматися до уваги деякі члени сім’ї/особи, які знаходяться під опікою.

Вимоги:

  • Подати Заяву про Висловлення Інтересу (EOI);
  • Мати сферу діяльності/заняття(професію), що входять до Списку Кваліфікованих Спеціальностей (SOL);
  • Мати оцінку кваліфікації на дану спеціальність;
  • Бути віком не більше 50 років на час відправлення запрошення;
  • Успішно задовольняти бажані вимоги щодо володіння англійською мовою;
  • Набрати щонайменше 60 тестових балів;
  • Пройти огляд здоров’я та медичний огляд.

Віза Номінації за кваліфікацією (Підклас 190)

Дана віза є схожою з візою 189, але подавачі повинні мати затверджене спонсорство від особи-роботодавця, члена сім’ї, або представника держави.

Вимоги:

  • Подати Заяву про Висловлення Інтересу (EOI) і бути номінованим/спонсорованим штатом/територією;
  • Мати сферу діяльності/заняття(професію), що входять до Списку Кваліфікованих Спеціальностей (SOL);
  • Мати оцінку кваліфікації на дану спеціальність;
  • Бути віком не більше 50 років на час відправлення запрошення;
  • Успішно задовольняти бажані вимоги щодо володіння англійською мовою;
  • Набрати щонайменше 60 тестових балів;
  • Успішно задовольняти бажані попередні вимоги щодо здоров’я;
  • Отримати мінімальні засоби необхідні для поселення;
  • Мати бажання жити і працювати в спонсорованому штаті/території.

Віза за Номінацією або Спонсорством (тимчасова) (Підклас 489)

Для кваліфікованих професіоналів та профільних працівників за межами Австралії, які мають номінацію від австралійського штату або території, або спонсоруються кваліфікованим родичем, що проживає а номінованому регіоні країни. Австралійська Віза за Номінацією або Спонсорством (тимчасова) (Підклас 489) діє на період чотирьох років. Деякі члени сім’ї при подачі на візу, можуть прийматися до уваги і покриватися візою.

  • Подати Заяву про Висловлення Інтересу (EOI) і мати номінацію або
  • Мати сферу діяльності/заняття(професію), що входять до Списку Кваліфікованих Спеціальностей (SOL);
  • Мати оцінку кваліфікації на дану спеціальність;
  • Бути віком не більше 50 років на час відправлення запрошення;
  • Успішно задовольняти бажані вимоги щодо володіння англійською мовою;
  • Зібрати щонайменше 60 тестових балів;
  • Володіти мінімальними засобами щодо вимог для поселення.
  • Схема номінації роботодавцем (Sub-class 186)

    Віза для кваліфікованих закордонних працівників, або досвідчених тимчасових резидентів, які проживають і працюють в Австралії.

    Вимоги:

    • Бути номінованим від затвердженого роботодавця в Австралії;
    • Мати вік менше ніж 50 років;
    • Успішно задовольняти бажані вимоги професійних навиків та володіння англійською мовою.

    Схема номінації австралійським роботодавцем (підклас 186) має три класи:

    Клас Перехідного Тимчасового Проживання: Для осіб, що мають візу 457, які працювали в Австралії протягом двох років і їхній роботодавець бажає запросити їх на постійну посаду.

    Клас Прямого В'їзду: Для осіб, які ніколи або лише на короткий період часу мали дотичність до національного робочого ринку і мають роботодавця в Австралії, який бажає їх номінувати.

    Клас за Згодою: Для осіб, які спонсоруються роботодавцем через трудову або міграційно-регіональну згоду.

    Віза для іновацій в бізнесі та інвестицій (тимчасова) (підклас 188)

    Візу можна одержати виключно за запрошенням. До того, як бути запрошеним до подачі заяви, заявники спочатку повинні подати Висловлення Інтересу (EOI), через Відбір за Кваліфікацією. EOI повинні вказувати чи заявники зацікавлені в потоці Бізнес Інноваців чи Інвестиційному потоці. Також там слід вказати зацікавленість лише в одному чи у всіх штатах/територіях. На цій стадії не вимагається ніяких допоміжних документів.

    Вимоги:

    • Подати Заяву про Висловлення Інтересу (EOI);
    • Мати номінацію від територіального управління або управління штату;
    • Мати вік менше ніж 50 років;
    • Володіти успішним бізнесом і/або інвестиціями;
    • Володіти бізнесом або власними ресурсами;
    • Володіти (для бізнес класу) загальними сумарними активами щонайменше AUD 800 000, які були здобуті законним чином і які можуть бути переведені в межах 2 років по відношенні до запропонованих візи/дозволу;
    • Володіти (для бізнес класу) зальним річним оборотом не менше AUD 500 000 за останні 2 з 4 (чотирьох) фінансових років, без затримки і до запрошення на подачу;
    • Володіти (для класу інвесторів) загальним сумарним майном не менше AUD 2.25 мільйона за 2 фінансових роки, без затримки і до запрошення на подачу;
    • Володіти (для класу інвесторів) загальними доказами відповідної інвестиційної або ліцензованої бізнес діяльності без участі в жодних неналежних діях;
    • Набрати щонайменше 65 тестових балів.

    Підклас австралійської візи 457

    Австралійська віза 457 надає можливість австралійській компанії/роботодавцю спонсорувати працівників за межами Австралії з метою виконання ними кваліфікованої роботи в Австралії.

    Вимоги:

    • Мати спонсорування від австралійського підприємця на відповідну кваліфіковану професію;
    • Мати експертний досвід, кваліфікацію, крім документів та гарантій на працевлаштування;
    • Доказати професійний рівень англійської мови;
    • Мати можливість надати відповідну реєстрацію або ліцензії, необхідні для відкриття певної роботи;
    • Пройти огляд здоров’я та медичний огляд.

    Віза для іновацій в бізнесі та інвестицій (Проживання) (Підклас 888)

    Кандидати відповідають даній візі, якщо їх номінує територіальний уряд/уряд штату Австралії, і вони мають візу для іновацій в бізнесі та інвестицій (Підклас 188), а також відповідають всім вимогам Інноваційного Бізнес Потоку, або мають Візу Спеціальпої Категорії (Підклас 444) або Бізнес (Довгострокову) візу (Підклас 457IE), попередньо дотримавшись всіх вимог Інноваційного Бізнес Потоку.

    Вимоги:

    • Мати тимчасову Візу для Іновацій в Бізнесі та Інвестицій;
    • Спонсоруватися австралійською провінцією /територією;
    • Виконати попередні умови тимчасової домовленості;
    • Виконати спеціальні умови даної категорії, а саме:
      • Іновація в Бізнесі
        • Створити мінімум 2 повні робочі місця для громадян/постійних жителів Австралії, або ж власників новозеландських паспортів;
        • Відіграти активну роль в веденні заснованого бізнесу протягом 2 років попередньо до подачі;
        • Відповідати всім регламентуючим і передбаченим по закону вимогам стосовно кожного встановленого бізнесу;
        • Виконати вищевказані умови протягом року.
    • Мати мінімальний оборот AUD 300000;
    • Мати чистий бізнес фонд в AUD 200000 головного (2 основних) бізнесу і чистий бізнес та активи на AUD 600000
    • Володіти частками бізнес у співвідношеному (коефіціентному) зразку
      • Інвестор
        • Продовжувати інвестування мініму 4 роки;
        • Відповідати всім регламентуючим і передбаченим по закону вимогам стосовно інвестування;
        • Мати намір продовжувати інвестування.

    Віза Бізнес Таланту (Міграційна) (Підклас 132)

    Від кандидата очікується подача Заяви про Висловлення Інтересу(EOI), австалійська Віза Бізнес Таланту (Постійна) (Підклас 132) надається виключно за запрошенням.

    Вимоги:

    • Подача Заяви про Висловлення Інтересу(EOI);
    • Номінація від території/провінції;
    • Мати не більш 55 років;
    • Мати бізнес або особисті статки на AUD 1.5 мільйона;
    • Мінімум AUD 400 000 чистих активів для бізнесу; і
    • Мати загальний оборот в бізнесі на AUD 3 мільйони,

    Або для потоку Підприємницького Капіталу Ризику

    • Мати мінімум AUD 1 мільйон виділених засобів в капіталі ризиків бізнесу від Австралії для бізнес ідеї високої вартості.

    Звертайтеся для додаткової інформації про Програму Відбору за Кваліфікацією в Австралію, і отримайте безкоштовне імміграційне оцінювання!

    Свіжі новини

    Симфонічні перлини відня Inso

    Симфонічні перлини Відня: INSO

    Козак та Партнери з гордістю спонсорує концерт “Симфонічні перлини Відня“, що  представляє симфонічний оркестр INSO.
    Свій шлях

    Свій шлях кожен обирає сам

    Свій шлях кожен обирає сам Оберіть свій, правильний шлях, коли вирішили отримати громадянство іншої країни.